Skip links

Opmerkingen

Opmerkingen bij de online bestelling

userwerk is geen aanbieder of contractpartner van de leesvoorbeelden, maar enkel bemiddelaar. Een eventueel contract komt direct met de productaanbieder tot stand, die op de desbetreffende productdetailpagina aangegeven is.

1. “Drie stappen voor de bestelling”

Stap Eén – Overzichtspagina:
de startpagina van de procedure laat een overzicht van de beschikbare aanbiedingen zien. Neem daar in alle rust een kijkje. Als u iets interessants gevonden hebt, klik dan op de button “Meer info”. De desbetreffende productdetailpagina, die verdere informatie over de aanbieding en het adresformulier bevat, gaat open. Of er verschijnt een nieuw tabblad van uw browser, die de nationale pagina van een externe aanbieder toont. Dan ontvangt u daar meer informatie of u kunt een verder proces starten. Een bestelling komt in beide gevallen niet tot stand. Met behulp van de “Terug”-button of de bijbehorende functie van uw browser, komt u gewoon weer op de lijst met de aanbiedingen terecht.

Stap twee – Detailpagina:
op de productdetailpagina kunt u uw bestelling opgeven. Afhankelijk van de soort integratie moet u voor het klikken op de bestelbutton (“Nu bestellen”, “Nu kopen”, “Nu tegen betaling bestellen”) uw gegevens op het adresformulier invoeren of worden de gegevens uit het voorafgaande proces vooraf ingevuld, en kunnen deze om redenen van de gegevenskwaliteit daar niet meer bewerkt worden. Controleer in ieder geval uw gegevens en vul deze aan. Als er een wijziging nodig is, corrigeert u de gegevens indien mogelijk of neemt u contact op met de klantenservice van de aanbieder na afsluiting van de bestelling met het wijzigingsverzoek. Het contact kunt u vinden in de bevestigingsmail.

De bestelling is uitsluitend mogelijk, wanneer u alle velden ingevuld en de gebruiksvoorwaarden door klikken in het controlevakje bevestigd hebt. Maakt u zich geen zorgen, uw gegevens worden daadwerkelijk uitsluitend voor het afhandelen van de bestelling gebruikt. Als het telefoonnummer wordt opgevraagd, dan is dat uitsluitend om u na de proef een passende aanbieding te laten toekomen. Dat betekent dat de korting door de mogelijkheid tot het winnen van klanten door de aanbieder tot stand komt. Een bestelling zonder of met verkeerd telefoonnummer is daarom niet mogelijk.

Pas door te klikken op de bestelbutton (“Nu bestellen”, “Nu kopen”, “Nu tegen betaling bestellen”) wordt de bestelling naar userwerk verzonden. Als u de definitieve besteltekst wilt archiveren, maak dan gewoon een screenshot of print de pagina, aangezien deze na het activeren van de bestelling niet meer door u kan worden opgeroepen.

Stap Drie – Bevestiging:
Onmiddellijk na het klikken op de bestelbutton krijgt u op het beeldscherm te zien dat uw bestelling bij userwerk is aangekomen (“Hartelijk dank voor uw vertrouwen, uw bestelling is al in behandeling”). Tegelijkertijd wordt door ons via e-mail een bevestigingsbericht verzonden. Dat bevat de contactgegevens van de aanbieder, voor wijzigingen en herroeping, en de mogelijkheid een DOI-bevestiging uit te voeren. De bestelling wordt opgeslagen en gecontroleerd. Als er fouten gevonden worden, ontvangt u nog een e-mail met mogelijkheid tot correctie. Daarna wordt de bestelling aan de desbetreffende aanbieder doorgestuurd ter afhandeling. Richt uw wijzigings- of herroepingswensen direct aan de desbetreffende aanbieder, die u in de bevestigingsmail kunt vinden.


2. Online-gegevensbescherming userwerk

Als u in een aanbieding van userwerk geïnteresseerd bent en op de bestelbutton klikt, dan geeft u zelf, door de bediening van de rechtsgeldige bestelknop, uitsluitend voor de bestellingsafhandeling relevante persoonsgerelateerde gegevens door aan userwerk (art. 6 al.1 a AVG) op veilige wijze met SSL-codering. Daarbij slaat userwerk in verband hiermee op bij welk filiaal (bijv. bestelbevestigingspagina’s of nieuwsbriefaanmeldpagina’s) uw bestelling gedaan is, zodat deze later eenduidig aan het filiaal kan worden toegewezen, bijv. ten behoeve van de afrekening. Overige informatie over de verwerking van uw gegevens door userwerk kunt u vinden in de online informatie over de gegevensbescherming op https://www.userwerk.com/privacyverklaring-en-cookies

3. Colofon

userwerk GmbH
Ehinger Str. 19
D-89077 Ulm

E-Mail: kontakt@userwerk.com

Vertegenwoordigd door de directeuren Dr. Markus Kalb en Daniel Speyer

BTW-ID-nr.
DE 314162223
Registerinschrijving HRB Ulm 735644
Contactgegevens verantwoordelijke cf. § 55 II RStV Dr. Markus Kalb